Les brommobiel

Jarenlange ervaring

De les brommobiel is van het merk Aixam en is uitgerust met een dubbele rempedaal, zodat indien nodig de instructeur kan ingrijpen. De les brommobiel is uitgerust met een automatische transmissie, dus schakelen is niet aan de orde. Instructeur Ide Huitema van verkeersschool B Knol is al jarenlang ervaren in het geven van praktijk rijlessen in een brommobiel.

Onzekerheid en rij angst

De praktijkopleiding van de brommobiel is ook aan te bevelen voor die mensen die in het bezit zijn van rijbewijs Am, of rijbewijs B, maar die om diverse redenen al langere tijd niet meer deel nemen aan het verkeer (bijvoorbeeld door onzekerheid,rij angst etc..).

Veilig en royaal

De Aixam brommobiel is van het type Roadline. De aixam roadline is een model met een royale instap en een hogere zitpositie. Het merk Aixam onderwerpt, als enige fabrikant van brommobielen, sinds 1988 al haar modellen aan strenge crash tests en is daarom de veiligste brommobiel.

N┬░1 in veiligheid

Door de grote buitenspiegels en het grote voorruit heeft u een goed zicht in een Aixam, hierdoor heeft u als bestuurder een maximaal zicht rondom uw brommobiel. Door het ontwerp zijn de dode hoeken minimaal!

Een dubbel omhulsel

Net als andere belangrijke autoconstructeurs gebruikt AIXAM buigzame, kunststoffen materialen om schokken in eerste instantie op te vangen.

Anti blokkeer systeem

Het anti blokkeer systeem zorgt ervoor dat uw remmen niet blokkeren, en behoudt u de wegvastheid van de banden. Zo kunt u risico's tijdens alle weer soorten beperken.

Veiligheidstesten

Al sinds 1988 onderwerpt AIXAM alle voertuigen aan verschillende crash-tests: aan de voorzijde, de achterzijde en van opzij. AIXAM is nog altijd voor al deze proeven met vlag en wimpel geslaagd.