Video’s met een cursist

Het brengen van de theorie naar de praktijk

Cursist M. Slot heeft de rijopleiding met succes voltooid! Tijdens het volgen van de lessen hebben wij een hier beeld materiaal van gemaakt zodat u een idee krijgt van wat onze lessen inhouden. Bij het volgen van de lessen zal alles van de onderstaande video's terugkeren. Al deze verrichtingen zullen worden gedaan op een groot leeg terrein zodat u de ruimte en tijd kunt krijgen die u nodig heeft.Benieuwd geworden naar de inhoud van de praktijk lessen? Bekijk dan de onderstaande video's!

Noodstop

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht deze cursist het ooit meemaken kan zij d.m.v. een noodstop veel schade voorkomen.

Keren door steken

Weinig ruimte betekent meestal dat parkeren niet in 1 handeling mogelijk is. In deze video wordt parkeren door middel van steken behandeld.

Halve draai

U kent het vast wel: de verkeerde richting gekozen... Hier krijgt de cursist opdracht om een halve draai te gaan maken.

Vooruit parkeren

De cursist kreeg de opdracht om vooruit in een vak te parkeren. Benieuwd hoe dit met een brommobiel gaat? Bekijk dan nu deze video!

Stop in de bocht

Onverwachts een tegenligger? Bekijk hier de stophandeling voor in een bocht.

Precisiestop

Stoppen op de juiste tijd en de aangewezen plaats: De precisie stop.

Achteruit fileparkeren

Achteruit fileparkeren is een lastig onderdeel... Bekijk deze video en krijg alvast een voorproefje van hoe het wel moet!

Vakparkeren

De cursist kreeg tijdens deze les de opdracht om te vak parkeren.

Uitwijken

In deze brommobiel rijles krijgt u te zien hoe het uitwijken in z'n werk gaat.